IKEA KULINARISK Receptář Strana 14

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 44
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 13
Groenten
Gerecht Temperatuur (°C) Tijd (u) Roosterhoogte
1 stand 2 standen
Bonen 60 - 70 6 - 8 3 1 / 4
Paprika's 60 - 70 5 - 6 3 1 / 4
Groente in het
zuur
60 - 70 5 - 6 3 1 / 4
Paddestoelen 50 - 60 6 - 8 3 1 / 4
Kruiden 40 - 50 2 - 3 3 1 / 4
Fruit
Gerecht Temperatuur (°C) Tijd (u) Roosterhoogte
1 stand 2 standen
Pruimen 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Abrikozen 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Schijfjes appel 60 - 70 6 - 8 3 1 / 4
Peren 60 - 70 6 - 9 3 1 / 4
Vleesthermometertabel
Gerecht Kerntemperatuur (°C) van voed-
sel
Geroosterd kalfsvlees 75 - 80
Kalfsschenkel 85 - 90
Engelse rosbief, rood 45 - 50
Engelse rosbief, medium 60 - 65
Engelse rosbief, gaar 70 - 75
Varkensschouder 80 - 82
Varkensschenkel 75 - 80
Lamsvlees 70 - 75
Kip 98
haas 70 - 75
NEDERLANDS 14
Zobrazit stránku 13
1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 43 44

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře