IKEA OV D00 AN Návod k použití Strana 36

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 94
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 35
NORSK 36
Tilberedningstabell for grillfunksjonen
Oppskrift Funksjon Forvarming Rille
(nedenfra)
Temperatur
(°C)
Tilbered-
ningstid (min)
Ristet brød
X 3-4 200-225 10-15
Oksestek
X 3-4 200-225 30-40
Koteletter
X 3-4 200-225 30-40
Spekepølser
X 3 200-225 30-40
Svinekoteletter
X 3 200-225 30-40
Fisk (i skiver)
X 3 200-225 30-40
Kyllinglår
X 3 200-225 40-50
Kebab
X 3 200-225 40-50
Ribbe
X 3 200-225 40-50
Halv kylling
X 3 200-225 40-50
Halv kylling
- 3 200-225 40-50
Hel kylling
- 2-3 200-225 60-70
Stek (svin, okse)
- 2-3 200-225 60-80
And
- 1-2 200-225 60-80
Lammelår
- 1-2 200-225 80-100
Roastbiff
- 2 200-225 60-70
Bakte poteter
- 2-3 200-225 40-50
Fisk, f.eks.: Uer,
ørret
- 3 190-200 40-50
Merk: Tilberedningstider og temperaturer er kun veiledende.
Zobrazit stránku 35
1 2 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 93 94

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře